Alternatieve beleggingsfondsen

Directe vastgoedbeleggingen

Beleggen in reële activa

Columbia Threadneedle houdt ruim USD 40 miljard aan in reële activa, wat het bedrijf tot de vijftig grootste beheerders ter wereld maakt. Onze bijzonder ervaren en gespecialiseerde teams werken vanuit het VK, Europa en de VS met uiteenlopende strategieën voor vastgoed en infrastructuur.

Alle middelen van een internationale beleggingsmaatschappij die bekendstaat om origineel onderzoek, geavanceerde data-analyse en uitgebreide expertise op het gebied van verantwoord beleggen, leveren voor u de responsieve samenwerking en marktexpertise op die broodnodig zijn voor het beheer van uw beleggingen in reële-activa.

Onze gespecialiseerde expertise beslaat:

Brits vastgoed

Aan het roer van ons team Brits Vastgoed staan beheerders met ruim twintig jaar ervaring. Het houdt zich bezig met gespecialiseerde beleggingen, vermogensbeheer en toezicht op vastgoedbeheer en het team omvat risico- en governance-experts die nauw samenwerken om het rendement van onze portefeuilles te maximaliseren.

Europees vastgoed

De beheerder van ons team Europees Vastgoed heeft een schat aan connecties en belegt rechtstreeks vanuit kantoren in München en Parijs. Het team heeft ruim twintig jaar ervaring met beleggen voor institutionele cliënten en het aanbod bestaat uit fysieke vastgoedobjecten, beursgenoteerd vastgoed en gemengde opties met doelstellingen die variëren van inkomsten en groei tot absoluut rendement.

Amerikaans vastgoed: Lionstone

We hebben een innovatief beleggingsvoorstel voor vastgoed op basis van data-analyse opgesteld waarmee we beleggingsstrategieën op nationaal niveau conceptualiseren, analyseren en uitvoeren. Met intern ontwikkelde algoritmen en geavanceerde analytics brengen we in kaart hoe de behoeften van Amerikanen in hun professionele én persoonlijke levens zich ontwikkelen.

Bij Columbia Threadneedle zijn we ervan overuigd dat verantwoord beleggen in vastgoed naadloos aansluit op onze belangrijkste ambitie: een sterk risicogecorrigeerd rendement realiseren voor onze cliënten.

Bron: Columbia Threadneedle Investments, per 31 december 2021.

29 september 2023

Tom Barron

Senior Associate, Responsible Investment

ESG Viewpoint: A deep dive on Japan’s low carbon transition  

Japan’s decarbonisation journey – we’re engaging companies on climate-related risks
Read time - 2 min
28 september 2023

Andrew Carnwath

Director, Private Equity

Sustainable investing wordt het nieuwe normaal

Andrew Carnwath deelt zijn visie over sustainable investing in private equity, tijdens een ronde tafel van Financial Investigator.
Leestijd - 6 min
27 september 2023

Ben Kelly

Deputy Fund Manager

Letitia Byatt

Social Impact Analyst

Social norms: the growing bond market that is increasingly delivering impact

The growth in the breadth and depth of the social bond market is impressive, but there's still more to come.
Read time - 5 min
27 september 2023

Artificial intelligence and the economy: paradigm shift or hype?

The rise of AI has been years in the making, reflecting a confluence of technological trends and developments. But what will be its impact on markets and the economy?
Read time - 5 min
26 september 2023

In Credit Weekly Snapshot – September 2023

Our fixed income team provide their weekly snapshot of market events.
Read time - 5 min
25 september 2023

Robert Plant

Director, Portfolio Manager, Multi Asset Solutions

The resilience of earnings

As we head into the Q3 reporting season we explore what’s in store. Robert Plant of our Multi-Asset team explains why company earnings look set to broadly beat expectations.
Watch time - 6 min

Misschien vindt u dit ook interessant

Beleggingsbenadering

Uw succes staat bij Columbia Threadneedle hoog in het vaandel. De spil van onze ambitie om consequent successen te boeken voor onze cliënten is onze opvallend unieke beleggingsbenadering, waarbij vier beloften centraal staan.

Over ons

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar positieve resultaten die voorzien in de behoeften van onze stakeholders en wij verbinden ons ertoe om altijd verantwoordelijk, transparant en in het belang van degenen die ons hun beleggingen toevertrouwen te handelen.