Alternatieve beleggingsfondsen

Directe vastgoedbeleggingen

Beleggen in reële activa

Columbia Threadneedle houdt ruim USD 40 miljard aan in reële activa, wat het bedrijf tot de vijftig grootste beheerders ter wereld maakt. Onze bijzonder ervaren en gespecialiseerde teams werken vanuit het VK, Europa en de VS met uiteenlopende strategieën voor vastgoed en infrastructuur.

Alle middelen van een internationale beleggingsmaatschappij die bekendstaat om origineel onderzoek, geavanceerde data-analyse en uitgebreide expertise op het gebied van verantwoord beleggen, leveren voor u de responsieve samenwerking en marktexpertise op die broodnodig zijn voor het beheer van uw beleggingen in reële-activa.

Onze gespecialiseerde expertise beslaat:

Brits vastgoed

Aan het roer van ons team Brits Vastgoed staan beheerders met ruim twintig jaar ervaring. Het houdt zich bezig met gespecialiseerde beleggingen, vermogensbeheer en toezicht op vastgoedbeheer en het team omvat risico- en governance-experts die nauw samenwerken om het rendement van onze portefeuilles te maximaliseren.

Europees vastgoed

De beheerder van ons team Europees Vastgoed heeft een schat aan connecties en belegt rechtstreeks vanuit kantoren in München en Parijs. Het team heeft ruim twintig jaar ervaring met beleggen voor institutionele cliënten en het aanbod bestaat uit fysieke vastgoedobjecten, beursgenoteerd vastgoed en gemengde opties met doelstellingen die variëren van inkomsten en groei tot absoluut rendement.

Amerikaans vastgoed: Lionstone

We hebben een innovatief beleggingsvoorstel voor vastgoed op basis van data-analyse opgesteld waarmee we beleggingsstrategieën op nationaal niveau conceptualiseren, analyseren en uitvoeren. Met intern ontwikkelde algoritmen en geavanceerde analytics brengen we in kaart hoe de behoeften van Amerikanen in hun professionele én persoonlijke levens zich ontwikkelen.

Bij Columbia Threadneedle zijn we ervan overuigd dat verantwoord beleggen in vastgoed naadloos aansluit op onze belangrijkste ambitie: een sterk risicogecorrigeerd rendement realiseren voor onze cliënten.

Bron: Columbia Threadneedle Investments, per 31 december 2021.

12 juni 2024

Albertine Pegrum-Haram

Senior Associate, Responsible Investment

Koolstofneutraal staal: de waardeketen en de rol van ijzerertsmijnen omgedacht

De noodzaak om staal koolstofarm te maken is de drijvende kracht achter innovatie in de staalsector, die op zijn beurt de wereldwijde waardeketen voor een van zijn belangrijkste grondstoffen - ijzererts - een nieuwe vorm geeft.
Leestijd- 1 min
11 juni 2024

In Credit Weekly Snapshot – June 2024

Our fixed income team provide their weekly snapshot of market events.
Read time - 5 min
7 juni 2024

Jitzes Noorman

Delegated CIO & Investment Strategist

Macro, markten & ESG update Juni 2024

Deze maand in onze Macro, Markten & ESG Update onder andere aandacht voor de eurozone waar enerzijds sprake is van enig groei-optimisme en anderzijds van teleurstellende inflatiecijfers.
Leestijd - 2 min
7 juni 2024

Gregory Turnbull Schwartz

Senior Analyst, Fixed Income

Statement piece: the importance of accurately reading financial accounts

Despite admirable efforts there continues to be variance in how companies report their financial positions. A more in-depth understanding is important to help improve outcomes for bond investors.
Read time - 3 min
7 juni 2024

Roman Gaiser

Head of High Yield, EMEA

David Backhouse

Portfolio Manager, High Yield

High yield: once again doing what it says on the tin

Yields have become more attractive, and volatility is creating opportunities for active management. As such, we believe current market conditions are a compelling opportunity for investors to reconsider their fixed income allocations.
Read time - 3 min
6 juni 2024

European banks: better value than many other sectors

Solid profitability driven by a rates sweet spot that should see decent earnings combined with increased loan growth, plus a soft landing for the economy, mean we are broadly stable on the sector over the coming years.
Read time - 3 min

Misschien vindt u dit ook interessant

Beleggingsbenadering

Uw succes staat bij Columbia Threadneedle hoog in het vaandel. De spil van onze ambitie om consequent successen te boeken voor onze cliënten is onze opvallend unieke beleggingsbenadering, waarbij vier beloften centraal staan.

Over ons

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar positieve resultaten die voorzien in de behoeften van onze stakeholders en wij verbinden ons ertoe om altijd verantwoordelijk, transparant en in het belang van degenen die ons hun beleggingen toevertrouwen te handelen.