Alternatieve beleggingsfondsen

Directe vastgoedbeleggingen

Beleggen in reële activa

Columbia Threadneedle houdt ruim USD 40 miljard aan in reële activa, wat het bedrijf tot de vijftig grootste beheerders ter wereld maakt. Onze bijzonder ervaren en gespecialiseerde teams werken vanuit het VK, Europa en de VS met uiteenlopende strategieën voor vastgoed en infrastructuur.

Alle middelen van een internationale beleggingsmaatschappij die bekendstaat om origineel onderzoek, geavanceerde data-analyse en uitgebreide expertise op het gebied van verantwoord beleggen, leveren voor u de responsieve samenwerking en marktexpertise op die broodnodig zijn voor het beheer van uw beleggingen in reële-activa.

Onze gespecialiseerde expertise beslaat:

Brits vastgoed

Aan het roer van ons team Brits Vastgoed staan beheerders met ruim twintig jaar ervaring. Het houdt zich bezig met gespecialiseerde beleggingen, vermogensbeheer en toezicht op vastgoedbeheer en het team omvat risico- en governance-experts die nauw samenwerken om het rendement van onze portefeuilles te maximaliseren.

Europees vastgoed

De beheerder van ons team Europees Vastgoed heeft een schat aan connecties en belegt rechtstreeks vanuit kantoren in München en Parijs. Het team heeft ruim twintig jaar ervaring met beleggen voor institutionele cliënten en het aanbod bestaat uit fysieke vastgoedobjecten, beursgenoteerd vastgoed en gemengde opties met doelstellingen die variëren van inkomsten en groei tot absoluut rendement.

Amerikaans vastgoed: Lionstone

We hebben een innovatief beleggingsvoorstel voor vastgoed op basis van data-analyse opgesteld waarmee we beleggingsstrategieën op nationaal niveau conceptualiseren, analyseren en uitvoeren. Met intern ontwikkelde algoritmen en geavanceerde analytics brengen we in kaart hoe de behoeften van Amerikanen in hun professionele én persoonlijke levens zich ontwikkelen.

Bij Columbia Threadneedle zijn we ervan overuigd dat verantwoord beleggen in vastgoed naadloos aansluit op onze belangrijkste ambitie: een sterk risicogecorrigeerd rendement realiseren voor onze cliënten.

Bron: Columbia Threadneedle Investments, per 31 december 2021.

27 februari 2024

In Credit Weekly Snapshot – February 2024

Our fixed income team provide their weekly snapshot of market events.
Read time - 5 min
27 februari 2024

Dara White

Global Head of Emerging Market Equities

Krishan Selva

Client Portfolio Manager

India’s digital revolution offers more opportunities for investors

The country is in a structural growth cycle, with a focus on reform, infrastructure investment and manufacturing. Alongside favourable demographics, it's making India an easier country in which to do business.
Read time - 3 min
26 februari 2024

Steven Bell

Chief Economist, EMEA

Low inflation to create unusual dilemma for the Bank of England

In an election year, pressure for a cut in rates will only grow as inflation eases. What is the BoE to do?
Watch time - 5 min
23 februari 2024

Dick Manuel

Senior Equity Analyst

Peter Tiletnick

Senior Equity Analyst

NYCB blues… could events at the bank hit smaller institutions?

Is the banking system still vulnerable to aftershocks as central banks continue quantitative tightening?
Read time - 5 min
19 februari 2024

Steven Bell

Chief Economist, EMEA

UK recession: what next?

Why an upturn looks likely and what that could mean for markets.
Watch time - 5 min
15 februari 2024

Joanna Tano

Head of Research, Europe, Real Estate (EMEA)

2024 Global Real Estate Outlook

What's in store for real estate in 2024? Global megatrends and financial conditions will impact returns and sector allocation.
Read time - 4 min

Misschien vindt u dit ook interessant

Beleggingsbenadering

Uw succes staat bij Columbia Threadneedle hoog in het vaandel. De spil van onze ambitie om consequent successen te boeken voor onze cliënten is onze opvallend unieke beleggingsbenadering, waarbij vier beloften centraal staan.

Over ons

Miljoenen mensen over de hele wereld laten het beheer van hun geld aan Columbia Threadneedle Investments over. We beheren de beleggingen van particuliere beleggers, financieel adviseurs, vermogensbeheerders, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en andere instellingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij streven naar positieve resultaten die voorzien in de behoeften van onze stakeholders en wij verbinden ons ertoe om altijd verantwoordelijk, transparant en in het belang van degenen die ons hun beleggingen toevertrouwen te handelen.