Onze mensen

Dat we onze cliënten en andere stakeholders succesvolle oplossingen kunnen bieden, hebben we te danken aan onze medewerkers. We streven ernaar een waardengestuurde organisatie te zijn die het beste talent aantrekt, ontwikkelt en behoudt.
Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel beheren we het vermogen van particulieren, pensioenfondsen, overheidsfondsen en ondernemingen uit de hele wereld. Om deze belangrijke taak goed te vervullen, is het van wezenlijk belang dat al onze medewerkers de waarden van Columbia Threadneedle uitdragen: Client Focus, Excellence, Integrity en Respect.
Het is een van onze strategische doelstellingen om de inclusiviteit en diversiteit van ons personeelsbestand uit te breiden. We creëren een inclusief klimaat met ruimte voor de ideeën en inzichten van al onze mensen, met ieder hun eigen vaardigheden en perspectieven. Uit deze rijke schat kunnen we vervolgens de beste ideeën selecteren en deze ontwikkelen tot optimale oplossingen en kansen voor onze cliënten.

Ons directieteam

Het senior EMEA-directieteam van Columbia Threadneedle Investments bestaat uit een brede groep leidinggevenden uit alle delen van onze onderneming. Dit team bekommert zich om onze regionale strategische en commerciële plichten, met onze cliënten, de markten en ons personeel in het middelpunt, en tegelijkertijd zorgt het voor een sterk risico- en controleklimaat. Deze directiegroep bestaat uit ruim 15 personen, onder andere de onderstaande, die verantwoordelijk zijn voor de domeinen cliënten en beleggingen, en onze hoogste directie.
17000, 1372, 10488
Richard Watts
Chief Investment Officer, EMEA
David Logan
Global Chief Operating Officer
Nick Ring
Chief Executive Officer, EMEA
Michaela Collet Jackson
Head of Distribution, EMEA